Full Service

Wat houdt Full Service in


Bij Full Service neem ik je alle zorgen uit handen. Je hoeft je niet te verdiepen in het kiezen van de juiste hosting, de instellingen ervan of het onderhoud. Dat doet Studio Vici voor je.

We kiezen een hostingpakket wat bij jouw website en het (verwachte) gebruik ervan past, rekening houdend met de benodigde schijfruimte (disk space) en de ruimte voor dataverkeer (traffic). Daarbij let ik op het aantal domain spaces, aantal websites, en aantal databases dat nodig is en die maak ik aan, ik let op IPv6-adressen, enz. Het juiste pakket voor jouw behoeften, waarbij ook aandacht is voor snelheid en beveiliging.
Verder zorg ik dat je domeinnaam geregistreerd wordt als dat nog niet gedaan is. Vervolgens dat de website op het domein geplaatst wordt. Ik help je met anti-spam instellingen, en regel doorverwijzingen. Eenmaal online houd ik beveiligingsgevaren in de gaten en maak ik regelmatig backups, doe ik het onderhoud en de updates. Ik maak e-mail boxen voor je aan, verzorg de SEO en het Google Analytics account. Indien nodig kan ik vertalingen voor je maken of foto’s bewerken om ze geschikt te maken voor de website.

Een en ander wordt goed overlegd, zodat we duidelijke afspraken hebben over wat je zelf wilt en kunt doen, en wat je aan mij overlaat.

Kortom, ik kan je ontzorgen m.b.t. alles wat er komt kijken bij het online zetten en onderhouden van een website.

Onafhankelijk en zorgeloos


Het heeft dus zeker voordelen wanneer je alle zaken rondom je website door Studio Vici laat regelen en beheren door middel van Full Service. Je weet dan dat je één aanspreekpunt hebt. Dat je niet als doorgeefluik tussen hostingprovider en webdesigner hoeft te fungeren. Een ander voordeel is dat ik precies weet welke hosting je hebt en hoe deze ingericht moet zijn voor het optimaal functioneren van je website. Het resultaat: de site is up to date en functioneert goed, zonder dat je er tijd of aandacht aan moet besteden.

Uiteraard krijg je voor zowel je website als voor het hosting account je eigen login. Hierdoor hoef je nooit van mij of van de hostingprovider afhankelijk te zijn, als je dat niet wilt. Je blijft ten allen tijde baas op eigen site.

Contact

  • Telefoon

    0115-78 51 47
  • E-mail

    info@studio-vici.nl