Richtprijs

Maatwerk

Een website is geen confectiekostuum of een ‘one size fits all’ product, maar eerder een maatpak dat aan de eisen en wensen van de eigenaar moet voldoen. Daarom hangen de kosten af van hoe de website precies moet worden, welke functionaliteiten erin moeten, en hoeveel werk hiermee gemoeid is.

Of vergelijk het met de aanschaf van een auto. Er is immers geen garage die een zinnig antwoord heeft op de vraag ‘wat kost een auto’. Het ligt eraan welke eisen je aan de auto stelt, wat deze je gaat kosten. Ditzelfde geldt eigenlijk voor de vraag ‘wat kost een website’.

Een prijsindicatie

Om toch een indicatie te kunnen geven: Als richtprijs kun je uitgaan van ongeveer 500 Euro voor een eenvoudige website met enkele pagina’s waarbij je zelf alle content aanlevert en ik geen customization hoef te doen. Wordt de site wat groter, dus met meer pagina’s, en/of moeten er speciale zaken in zoals slideshows, foto galleries, meerdere talen, speciale functionaliteiten, enz. dan wordt de prijs hoger en komt deze in de richting van 1000 tot 1500 Euro. Dit geldt ook wanneer ik nog moet Photoshoppen om je afbeeldingen geschikt te maken voor de site. Ook voor webshops geldt dat het sterk afhangt van de gewenste functionaliteit.

Er is echter maar één manier om precies te weten wat je website gaat kosten, en dat is contact met me opnemen, om je plan met me te bespreken en een prijsopgave te ontvangen.
Stuur me je aanvraag en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende offerte. Vul hiervoor het formulier in, bel me of stuur een e-mail.
 

  Contact

  • Telefoon

   0115-78 51 47
  • E-mail

   info@studio-vici.nl