Onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud van je website bestaat uit software-updates, beveiligingsupdates, en eventueel onderdelen vervangen of wijzigen om te blijven aansluiten bij de actualiteit. Ook worden er regelmatig backups van je website gemaakt. De frequentie hiervan is afhankelijk van hoe vaak er nieuwe content wordt geplaatst en hoe vaak er wijzigingen aan de site worden aangebracht. De backups worden op een veilige plaats opgeslagen. Ook kan ik de reacties monitoren die op je site geplaatst worden. Het is wel idealer als je dit zelf doet, omdat je er dan meteen ook op kunt reageren en interactie met je website bezoekers hebt.

Wijzigingen in de layout, kleuren of lettertypes vallen niet onder het standaard onderhoud, evenmin als het plaatsen van nieuwe content. Hierover kunnen uiteraard wel afspraken gemaakt worden. Je kunt ervoor kiezen om het schrijven van content en het plaatsen of updaten ervan door Studio Vici te laten doen, net als het plaatsen van blogberichten. Ook Social Media marketing kun je aan mij uitbesteden. Daardoor heb je zelf meer tijd over voor je eigen werk.

Specialisten

Wanneer je website bepaalde onderdelen nodig heeft die niet standaard in de toegepaste CMS zijn ingebouwd, dan zijn er specialisten beschikbaar die diverse programmeertalen beheersen, zoals PHP en Java, om deze customization uit te voeren. Ook wanneer je specifieke zaken wilt voor je website, bv integratie met een backoffice systeem, kan ik een beroep doen op deze developers.

Contact

  • Telefoon

    0115-78 51 47
  • E-mail

    info@studio-vici.nl