0115 78 51 47
            
  info@studio-vici.nl

Onderhoud

Het onderhoud van je website bestaat uit software-updates, beveiligingsupdates, en eventueel onderdelen vervangen of wijzigen om te blijven aansluiten bij de actualiteit. Ook worden er regelmatig backups van je website gemaakt. De frequentie hiervan is afhankelijk van hoe vaak er nieuwe content wordt geplaatst en hoe vaak er wijzigingen aan de site worden aangebracht. De backups worden op een veilige plaats opgeslagen. Ook kan ik de reacties monitoren die op je site geplaatst worden en eventuele spamberichten verwijderen.

Wijzigingen in de layout, kleuren of lettertypes vallen niet onder het standaard onderhoud, evenmin als het plaatsen van nieuwe content. Hierover kunnen uiteraard wel afspraken gemaakt worden. Je kunt ervoor kiezen om het schrijven van content en het plaatsen of updaten ervan door Studio Vici te laten doen. Ook bloggen en Social Media marketing kun je aan mij uitbesteden. Daardoor heb je zelf meer tijd over voor je eigen werk.

Specialisten

Wanneer je website bepaalde onderdelen nodig heeft die niet standaard in de toegepaste CMS zijn ingebouwd, dan zijn er specialisten beschikbaar die diverse programmeertalen beheersen, zoals PHP en Java, om deze customization uit te voeren. Ook wanneer je specifieke zaken wilt voor je website, bv integratie met een backoffice systeem, kan ik een beroep doen op deze developers.
 
 
 

Lees meer

Doel en Plan

Doel en Plan

Het doel van je website, en het plan om dit te bereiken.

Lees meer

Werkwijze

Werkwijze

Mijn werkwijze bij het maken van een website.

Lees meer

Uitstraling

Uitstraling

De uitstraling van je website. Huisstijl, doelgroep.

Lees meer

Bezoekers

Bezoekers

Over bezoekers op je website krijgen. SEO en meer.

Lees meer

Prestaties

Prestaties

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, backups.

Lees meer

Contact

Contact

Neem contact met me op voor een offerte.

Lees meer

 telefoon

0115 78 51 47

 e-mail

info@studio-vici.nl