Vertalen

Websites vertalen


Indien je bezoekers uit verschillende landen en met verschillende talen op je site verwacht, kan ik ervoor zorgen dat de website in meerdere talen wordt weergegeven. Hiervoor kan ik speciale software in je website implementeren, waarmee het maken en coördineren van het vertalen een stuk eenvoudiger is. Je bewaart het overzicht en de menu’s blijven in tact.

Door deze software kan gemakkelijk worden bijgehouden welke pagina’s vertaald zijn, welke moeten worden bijgewerkt (bijvoorbeeld omdat de pagina in de brontaal is aangepast), en kan het vertaalwerk ook worden uitbesteed aan medewerkers of derden, zonder dat ze toegang hebben tot de volledige backend van je website.

Let wel, deze software is geen ‘vertaalmachine’. Vertalen is nu eenmaal mensenwerk dat inlevingsvermogen en interpretatie vraagt. Je kunt de vertalingen zelf (laten) maken, of mij het vertaalwerk laten verzorgen.

Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse vertalingen kunnen gedaan worden mij en de mensen in mijn netwerk. Voor andere talen spreek ik mijn netwerk aan.

In aanvulling op het eigenlijke vertalen kunnen we tegelijk ook de SEO van de vertaalde pagina’s in orde maken.

Meer lezen?


Wil je meer lezen over ‘multilingual websites’, lees dan mijn blogbericht Een website in meerdere talen

Documenten vertalen


Behalve websites kunnen er ook documenten worden vertaald. Bijvoorbeeld bedrijfsbrochures, presentaties, offertes, fakturen, of andere correspondentie.

Het aantal woorden


De prijzen voor vertaalwerk worden doorgaans berekend aan de hand van het aantal woorden, zodat je vooraf een duidelijk beeld hebt van de kosten van een vertaling.

Contact

  • Telefoon

    0115-78 51 47
  • E-mail

    info@studio-vici.nl