Marketing

Promotie en Reclame


Bij de uitvoering van een van de P’s uit de marketingmix, namelijk Promotie, kan Studio Vici je helpen, met name d.m.v. social media marketing en internet advertising. Mijn netwerk en ik hebben kennis en ervaring op dit gebied.

We kunnen je uitleg geven over de interpretatie van website-statistieken over je bezoekers en hun gedrag. Of we kunnen je helpen met het inzetten van social media voor marketingdoeleinden. Denk aan Facebook, Twitter, Pinterest. Met het inzetten van internetadvertenties zowel in zoekmachines als in social media, maar ook met bloggen. Of met het bedenken van acties en de uitvoering daarvan. We kunnen nieuwsbrieven maken en versturen. Ook kunnen we je helpen met klantenservice.

Promotie en Reclame


mmers, het is voor een website belangrijk dat er bezoekers komen, maar méér nog dat deze bezoekers daadwerkelijk contact met je opnemen, of in het geval van een webshop, een bestelling plaatsen. Bij het creëren van een website of webshop en bij de inrichting ervan denk ik met je mee, om de conversie ervan zo goed mogelijk te maken.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen of ideeën hebt. Ik hoor graag van je.

Contact

  • Telefoon

    0115-78 51 47
  • E-mail

    info@studio-vici.nl