Copywriting

Teksten


Heb je teksten nodig voor de website? Vind je dat er geblogd zou moeten worden op en voor je website? Of vind je dat je meer met social media zou moeten doen? Belangrijke zaken voor het aantrekken van bezoekers voor je website inderdaad, maar het kost tijd en vraagt enige kennis. Copywriting is wat meer dan ‘een stukkie schrijven’.

Tone of voice


Wanneer ik weet om welk bedrijf, welk product, of welke dienst het gaat, kan ik – en de mensen in mijn netwerk – je helpen door teksten voor je te schrijven, of bestaande teksten te herschrijven.
De stijl waarin we schrijven wordt aangepast aan de doelgroep. De tone of voice is belangrijk. Je spreekt een doelgroep van tieners immers anders aan dan senioren.

Dit kunnen teksten zijn voor brochures, teksten voor de website, of blogs. We houden rekening met de stijl van je onderneming, met de doelgroep die je wilt aanspreken, maar kunnen tegelijkertijd ook voor een frisse nieuwe benadering zorgen. We schrijven teksten die duidelijk zijn, maar toch prikkelen om verder te lezen, meer informatie te vragen, de aankoop te doen, of de telefoon te pakken en te bellen.

Copywriting en SEO


Tijdens mijn copywriting werk houd ik bovendien meteen ook rekening met de SEO, zodat de tekst na publicatie ook gevonden wordt door de zoekmachines. Ik kan ervoor zorgen dat er regelmatig nieuws op je website verschijnt of dat er een blog wordt bijgehouden. Hierdoor blijft de website voortdurend in beweging. Dit is belangrijk voor een hogere plaats in de zoekresultaten bij zoekmachines zoals Google of Bing.

En met mijn kennis van webdesign kan ik de teksten meteen geschikt maken voor de website, inclusief HTML of CSS code. Als je zelf teksten aanlevert ontvang ik graag platte tekst, zonder opmaak.

Indien gewenst kunnen we copywriting combineren met promotiewerk, zodat je teksten het beoogde publiek ook daadwerkelijk bereiken en er meer bezoekers naar je site komen.

Contact

  • Telefoon

    0115-78 51 47
  • E-mail

    info@studio-vici.nl