0115 78 51 47
            
  info@studio-vici.nl

Bezoekers

Zoekers…

SEO betekent Search Engine Optimization oftewel Zoekmachineoptimalisatie. Door je berichten en pagina’s een juiste combinatie van trefwoorden mee te geven kan de website sneller en makkelijker gevonden worden in zoekmachines. Hoe beter de SEO is, hoe hoger de site vermeld zal worden in de zoekresultaten.
Uiteindelijk moet je site goed gevonden kunnen worden, zodat er daadwerkelijk bezoekers komen die je klant worden. Een prachtige website die in een verlaten hoekje van het internet staat zal je niet veel opleveren.

Wel moet hierbij opgemerkt worden dat er nog meer factoren een rol spelen behalve de SEO. Zoekmachines als Google geven een hogere score aan websites die snel zijn, en aan websites waarop veel gebeurt, dus het regelmatig plaatsen van nieuwe content is hiervoor zeker nuttig. Denk hierbij niet alleen aan nieuwe pagina’s, maar zeker ook aan nieuwsberichten en bloggen. Sinds begin 2017 is het ook belangrijk om een SSL certificaat te hebben, waardoor je website getoond wordt op een HTTPS adres in plaats van HTTP. Een website met SSL bevestigt de identiteit van de website, en geeft de bezoeker vertrouwen in het bedrijf achter de website. Dit omdat het bedrijf hiermee aangeeft veiligheid en privacy serieus te nemen. Ook dit regel ik voor je nieuwe of bestaande website.

En zo zijn er nog meer maatregelen die we kunnen nemen om ervoor te zorgen dat je site beter scoort in de zoekresultaten. Hierover kan ik je adviseren, en ik kan je het werk uit handen nemen.

Lees meer over bloggen en nieuwe content plaatsen
 

…en Bezoekers

Uiteraard wil je weten wie je bezoekers zijn en hoe hun gedrag is wanneer ze je site bezoeken. Waar komen ze vandaan, welke talen spreken ze, hoe lang blijven ze op de site, waar hebben ze je site gevonden, waar verlaten ze de site weer, enz. Dit soort gegevens zijn uit te lezen in een Google Analytics account. Zo’n account kan ik voor je aanmaken en je website eraan koppelen, zodat de statistieken van je bestaande site doorlopen of de statistieken van je nieuwe site getoond zullen worden zodra de search bots de site hebben gecrawled. Ook voor andere zoekmachines als Bing en Yahoo kan ik dit voor je verzorgen.
Na verloop van tijd kun je conclusies gaan trekken uit deze statistieken, en je website hierop aanpassen.
Want het aantrekken van bezoekers is nog maar het begin. De logische volgende stap is om ervoor te zorgen dat sitebezoekers ook daadwerkelijk contact met je opnemen, of in het geval van een webshop, een bestelling plaatsen. Over het verhogen van de conversie van je website kan ik je advies geven, net als over promotie- en reclame-activiteiten, en deze kan ik voor je uitvoeren.

Lees meer over social media marketing en internet advertising
 

Talen

Indien je bezoekers uit verschillende landen en met verschillende talen op je site wenst of verwacht, kan ik ervoor zorgen dat je website in meerdere talen wordt weergegeven.

Lees meer over Talen en Vertaalwerk
 
 
 

Lees meer

Doel en Plan

Doel en Plan

Het doel van je website, en het plan om dit te bereiken.

Lees meer

Werkwijze

Werkwijze

Mijn werkwijze bij het maken van een website.

Lees meer

Uitstraling

Uitstraling

De uitstraling van je website. Huisstijl, doelgroep.

Lees meer

Prestaties

Prestaties

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, backups.

Lees meer

Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van de website. Updates, wijzigingen.

Lees meer

Contact

Contact

Neem contact met me op voor een offerte.

Lees meer

 telefoon

0115 78 51 47

 e-mail

info@studio-vici.nl