Webdesign

Het belangrijkste

Wat is het doel van je website? Waarschijnlijk zal het uiteindelijke doel zijn dat je website je gaat helpen nieuwe klanten binnen te halen en/of bestaande klanten te behouden en te zorgen dat zij nieuwe aankopen doen of nieuwe opdrachten geven. Dit doel staat centraal bij het ontwerp en maken van de website.
Het begint met een plan om dit doel te bereiken. Jouw doel en jouw plan voor jouw website. En met contact opnemen met Studio Vici, zodat ik je al in een vroeg stadium kan adviseren.

Meer informatie over webdesign

De meeste websites hebben een Content Management Systeem. De meest gebruikte CMS is WordPress, wat heel gebruiksvriendelijk is en waarvoor ook heel veel verschillende themes en plugins bestaan. Andere CMSen zoals Joomla, Drupal of Magento behoren ook tot de mogelijkheden, waarvan sommige speciaal geschikt zijn voor webshops.
Webdesign is méér dan een mooie buitenkant ontwerpen en creëren voor een website of webshop, en bestaat niet alleen uit het eigenlijke bouwen van de website. Er komt meer bij kijken, zoals usability, SEO, beveiliging en performance. Op de volgende pagina’s worden verschillende onderwerpen verder besproken.

Vraag je vrijblijvende offerte aan


Stuur me je aanvraag en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende offerte. Vul hiervoor het formulier in, bel me of stuur een e-mail.
 

  Contact

  • Telefoon

   0115-78 51 47
  • E-mail

   info@studio-vici.nl