0115 78 51 47
            
  info@studio-vici.nl

Webdesign

Wat is het doel van je website? Waarschijnlijk zal het uiteindelijke doel zijn dat je website je gaat helpen nieuwe klanten binnen te halen en/of bestaande klanten te behouden en te zorgen dat zij nieuwe aankopen doen of nieuwe opdrachten geven. Dit doel staat centraal bij het ontwerp en maken van de website.

Het begint met een plan om dit doel te bereiken. Jouw doel en jouw plan voor jouw website. En met contact opnemen met Studio Vici, zodat ik je al in een vroeg stadium kan adviseren.

De meeste websites hebben een Content Management Systeem. De meest gebruikte CMS is WordPress, wat heel gebruiksvriendelijk is en waarvoor ook heel veel verschillende themes en plugins bestaan. Andere CMSen zoals Joomla, Drupal of Magento behoren ook tot de mogelijkheden, waarvan sommige speciaal geschikt zijn voor webshops.

Meer informatie over webdesign

Webdesign is méér dan een mooie buitenkant ontwerpen en creëren voor een website of webshop, en bestaat niet alleen uit het eigenlijke bouwen van de website. Er komt meer bij kijken, zoals usability, SEO, beveiliging en performance.

Op de volgende pagina’s worden verschillende onderwerpen verder besproken.

Je bent altijd welkom om contact met me op te nemen. Ook wanneer je alleen nog maar vage plannen hebt voor een website of webwinkel, of als je al precies weet wat je wilt. Als je een bestaande website wilt laten aanpassen, of ideeën nodig hebt om je website meer bekendheid te geven, neem contact op zodat we het kunnen bespreken.
 
 
 
 

Lees meer

Doel en Plan

Doel en Plan

Het doel van je website, en het plan om dit te bereiken.

Lees meer

Werkwijze

Werkwijze

Mijn werkwijze bij het maken van een website.

Lees meer

Uitstraling

Uitstraling

De uitstraling van je website. Huisstijl. Doelgroep.

Lees meer

Bezoekers

Bezoekers

Over bezoekers op je website krijgen. SEO en meer.

Lees meer

Prestaties

Prestaties

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, backups.

Lees meer

Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van de website. Updates, wijzigingen.

Lees meer

 telefoon

0115 78 51 47

 e-mail

info@studio-vici.nl